Ferry Steijger districtskampioen Bandstoten klein 3e klasse

Tijdens de druk bezochte districtsfinale bandstoten klein 3e klas trok Ferry Steijger, van de organiserende vereniging WBV Memento Mori, aan het langste eind met 10 matchpunten en een moyenne van 0,934.  Ben Betjes van ABC won in ronde 7 nog wel van Ferry met 30 om 23 car. en werd daarmee tweede en Cees Hos van BVK steeg naar de derde plaats door de laatste drie partijen op rij te winnen. Ben en Cees behaalden ook 10 matchpunten maar met een lager moyenne van resp. 0,887 en 0,793

Teun Bloothooft van Edam ’87 bezette vanaf ronde 4 de vierde plaats en wist deze vast te houden tot het eind. Teun tekende in de laatste ronde voor de kortste partij door in 23 beurten te winnen met een moyenne van 1,428 van Bart van Putten. Nadat de resultaten op de monitor stonden zagen we dat Teun z’n eindmoyenne van 0,890 drieduizendste hoger was dan van Ben. De hoogste serie van 11 in dit toernooi werd gemaakt door de nestor Anton Padberg (BVK)

Eindstand en ronde uitslagen

Ferry en Teun gaan ons district vertegenwoordigen bij de Gewestelijke Finale BK3 op 7 t/m 9 februari in Beverwijk. De prijzen werden uitgereikt door de wedstrijdleider Rob Smit.

Een gedachte over “Ferry Steijger districtskampioen Bandstoten klein 3e klasse”

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.