Peter Porsius districtskampioen DK1

Peter Porsius van De Jonge Prins is het afgelopen weekend eerste geworden in de districtsfinale Driebanden Klein 1e klas, Peter promoveerde naar de Hoofdklasse.

Wim van Westrop van De Jonge Prins en Rob Paur van Macpower werden respectievelijke tweede en derde.

Peter Porsius en Frans Dröge (op moyenne) van Parelhof zullen NHM vertegenwoordigen bij de gewestelijke finale, die op 7 en 8 december gespeeld wordt in het Bonte Paard te Abbekerk.

De organisatie was in handen van OBIS, er volgt nog een klein verslagje van de wedstrijdleider, hier onder de uitslag en een paar foto’s.

Eindstand DF DK1

15,16 en 17 november werd bij Obis te Heemskerk districts finale driebanden klein 1e klas gespeeld en deze finale mocht ook echt een finale genoemd worden want het was spannend t/m de laatste partij.
In de laatste ronde werd de kortste partij gespeeld door Wim van Westrop tegen Frans Droge, in 20 beurten uit, moyenne van 1.600, top!
De beslissende partij in de laatste ronde werd gespeeld door Peter Porsius en Rob Paur, beide spelers hadden kans om 1e te worden, het publiek genoot want er werden hele mooie oplossingen gevonden, Peter Porsius won deze wedstrijd met een mooi gemiddelde.
De uitslag werd 1e Peter Porsius, (hij gaat naar gewest) 2e werd Wim van Westrop (1e reserve) en derde werd Rob Paur (2e reserve) tevens plaatst Frans Droge zich ook voor gewest met een  moyenne over 7 partijen van 0.738.
Obis wil alle spelers nogmaals feliciteren en de bondsscheidsrechters en Obis tellers en bar vrijwilligers bedanken voor een heel mooi en geslaagd weekend.

gr Henk van de Sande, hoofd wedstrijdleider Obis

2 gedachten over “Peter Porsius districtskampioen DK1”

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.