Verslag districtsfinale bandstoten klein 2e klas

In het weekend van 15 en 16 februari is de DF-BK2 in de nieuwe ruime accommodatie van het BBC in Castricum gespeeld.

Na 6 ronden was Vincent Steijger (WBV) als enige nog zonder puntenverlies, maar Co Meester (Rappel) had met 11 punten in de  finale partij dus nog volop kans om de titel te grijpen. Deze finalepartij kende overigens een nogal stug verloop. Tot de helft ging het redelijk gelijk op maar Vincent sprokkelde in de 2e helft, met moeite, net wat meer caramboles bijeen en greep de titel door alle partijen winnend af te sluiten! Willem de Flart (Rappel), Peter Besse (Hazefelder) en Peter Hoogland (BVK) gingen vanaf de 4e ronde redelijk gelijk op in matchpunten. In ronde 7 won Besse van Hoogland en De Flart verloor van Reijn Roos (De Band)

Het hoogste particulier moyenne van 2.647 werd gehaald door Peter Besse en Peter Hoogland tekende voor de hoogste serie van 17 in zijn partij tegen Vincent.

Eindstand en ronde-uitslagen

Vincent en Co waren in de voorronden reeds gepromoveerd. Het vervolg is in de Wieringermeer op 6, 7 en 8 maart. Vincent Steijger en Peter Besse op moyenne (1.482), gaan ons district hierbij vertegenwoordigen.

3 gedachten over “Verslag districtsfinale bandstoten klein 2e klas”

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.