Verslagje en foto’s districtsfinale Libre Dames

Op 7 en 8 januari j.l. is bij WBV gestreden om het districtskampioenschap Libre Klasse Dames.

Na het aanklikken van “Verder Lezen” verschijnt een verslagje van de hand van Wapse en Christa Heijnen, inclusief een serie foto’s.

Wat een happening weer, reünie! Alle dames bij elkaar, alleen jammer dat Joset af moest zeggen, het leek weer als van ouds! Carla en Mieke die vorig jaar 1ste en 2de werden en naar Sassenheim gingen. 

De zaterdag en de zondag was het duidelijk dat iedereen kans had om zich bij de eerste 3 te plaatsen voor het gewest. 

Trudy was goed bezig met mooi rustig spel en je zag ook dat ze goed les krijgt, wat de meesten van ons niet hebben. Het blijft ook een lastig spelletje. 

Dorien was ook lekker bezig maakte mooie ballen met aardig wat series en Wendy, Tineke en Francisca met balletjes net missen en dat was pech hebben, maar ook top gespeeld!

Mieke had wat minder mazzel met 2 partijen op 1 carambole verloren. Iedereen weet dat Carla een goede 3band speelster is en libre een ander spelletje is, maar ze heeft het weer geflikt, door naar het gewest! Zondag de laatste partij, Trudy was al door alle partijen gewonnen met al een heel goed moyenne. Die partij was tegen Christa en voor alle zekerheid moest ze winnen om door te gaan en Christa won de partij tegen Trudy. 

Trudy, Christa en Carla gaan door naar het gewest!

Bedankt districtsarbiters, Jannie en Christa ( bar en lunch), WBV voor de mooie prijzen voor alle deelneemsters, arbiters van de club en het publiek. 

Eindstand DF LKD

klik op de pijltjes in de foto voor een vergroting