De website

Alle informatie over de functies op deze website

De menu’s

Linker menu (spelsoorten)

Met dit menu vindt u snel informatie naar de spelsoort van u keuze. Alle informatie wordt als kort bericht gepubliceerd met een bepaalde categorie als extra kenmerk. U leest ze op de voorpagina op datum gesorteerd. In het linker menu kunt u berichten per categorie lezen.

Stel u wilt graag alles weten over de vierde klasse libre waaraan u deel gaat nemen. Beweeg de cursor dan via ‘libre’ en selecteer ‘LK 4e klasse’. Alle berichten die voor deze categorie zijn gemarkeerd vindt u daar. De meest recente berichten staan bovenaan.

Als u alles wilt lezen wat over driebanden werd gepubliceerd kiest u in het linker menu de optie ‘driebanden’. Dan krijgt u een overzicht van alle berichten die zijn gemarkeerd onder driebanden en de onderliggende klassen; dus alles over driebanden klein en groot bij elkaar.

Bovenmenu

Dit is de plaats waar de ‘vaste’ pagina’s staan. Daar leest u informatie over het district, het bestuur, de verenigingen of de wedstrijden waar u aan kunt deelnemen.

Rechter kolom

Social media

Boven in de rechter marge vindt u links ons Facebookaccount. Met dergelijke programma’s kunt u (nieuws)berichten van meerdere websites in een handig overzicht bekijken.

Agenda

In dit kader vindt u links naar de  komende evenementen. Volg de links voor meer informatie.

Inschrijven op enkele berichten

Dit is de nieuwe berichtendienst. Mede hierdoor hoeft u geen enkel bericht van uw interesse meer te missen. Door u op te geven ontvangt u een e-mail waarmee u uw opgave kunt bevestigen. U kunt het abonnement ook eenvoudig wijzigen en weer opzeggen. Het e-mailadres dat u opgeeft wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Links

Onder in de rechter marge vindt u een aantal aanbevolen links. Voor de uit te voeren ledenmutaties staat hier ook de link naar: Mijn KNBB (All United)

Overige

Mobiele website

Onze website is nu ook geschikt gemaakt om op een smartphone bekeken te worden. Hiervoor hoeft u niets speciaals te doen. De website detecteert met welk apparaat u onze website bezoekt en past de vormgeving automatisch aan.