Altijd op de hoogte

Als district willen we u zo goed mogelijk informeren over alle activiteiten. We begrijpen dat u niet dagelijks op de website kijkt, dat doet u tenslotte alleen als u iets wit weten. Met de nieuwe website willen we dan ook graag nieuwe manier introduceren om de informatie bij u te krijgen; automatisch en op tijd.

Berichtendienst

Met onze berichtendienst kunt u een abonnement nemen en krijgt u informatie over alle berichten automatisch in uw mailbox. Hoe het werkt? In de rechter marge vindt u het kader ‘berichtendienst’. Als u in het kader uw e-mailadres  invoert krijgt u een e-mail met daarin de links naar de nieuwe berichten toegezonden. Het e-mailadres dat u opgeeft wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.

Aanmeldformulier
Loading

Facebook

Veel van onze leden maken gebruik van Facebook om op de hoogte te blijven van berichten in hun omgeving. Daarom is voor het district ook een Facebookpagina gemaakt. Door de pagina ‘leuk te vinden’ blijft u onze berichten ontvangen,

Twitter

Heeft u een Twitteraccount? Dan kunt u ons ook volgen op Twitter en op die manier geïnformeerd blijven. Ons account is @knbbnhm.

Mobiele website

Naast de bovenstaande manieren on snel geïnformeerd te zijn kunnen gebruikers van een smartphone ook de belangrijkste informatie van onze website op hun telefoon bekijken. Hiervoor is een speciale mobiele versie beschikbaar waarin u ook alle berichten kunt kezen.